Biografie

Biografie

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden.

Sinds 11 april 2016 heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut optreden gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas. Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres. Laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ”muziek”. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.

Voorheen, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek. Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen.

Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want Op 1 maart 2018 heeft zij haar eerste debuut single uitgebracht ”Prins op het witte paard” en kwam zij al snel met een tweede nummer ” Het wordt en hele mooie zomer” uitgebracht op 23 juli 2018. Marjolein Faber heeft voor het eerst een single presentatie gehouden op 26 januari 2019 bij La Plaza de Bongerd voor haar derde single Mamma Mia (het zijn die mannen).

”Follow Your Dreams and Never Give Up”, Dat is wat zij mee wil geven aan de mensen, want als je iets graag wilt in je leven. Zal je ervoor moeten knokken.

De singles zijn ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify I tunes & Hits NL.